Geschikt voor ieder raam

Een raamhor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De raamhorren van Byenhof zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn geschikt voor ieder raam. Voor insectenwering voor een dakraam, draaikiep-raam, schuifraam of draairaam bent u bij Byenhof aan het juiste adres.

Vast Voorzet – Eenvoudig strakke hor

De voorzethor is de uitkomst voor naar buitendraaiende, naar binnendraaiende of schuivende ramen. Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging. De voorzethor kan alleen ‘op de dag’ worden gemonteerd, maar kan zowel binnen als buiten geplaatst eenvoudig worden uitgenomen dankzij een inventief klemsysteem. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor. Voor draaikiep ramen verwijzen wij u naar de inklemhor. Voor omvangrijkere raamopeningen kan ook worden gekozen voor het hordeurprofiel dat zorgt voor extra stevigheid. Een voorzethor is geschikt voor conventionele naar binnen- en naar buitendraaiende ramen of als insteekhor voor schuiframen.

Opties

  • Alternatieve RAL kleur
  • Vast Inklem

Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De hor inklemhor is geschikt voor nagenoeg alle Politiekeurmerk kozijnen. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is. Een inklemhor is geschikt voor kunststof, aluminium en houten draaikiep ramen.

Advies op maat

Ontdek welke producten bij jouw situatie passen

De adviseurs van Byenhof staan jou graag te woord op een moment dat jouw het beste uitkomt.

Meer weten? Wij bellen jou graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 3000m2 productie
  • 100.000 m profielen op voorraad
  • 30 jaar branche ervaring