Raamrolhor Basic

De onzichtbare oplossing met het zichtbare effect  

De raamrolhor Basic is, een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 38 mm; het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie. Bovendien kan de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast. Standaard wordt de rolhor met een magneetsluiting geleverd, kantelsluiting is mogelijk zonder meerprijs. Zowel horizontale als verticale plaatsing is mogelijk, waarbij verticale plaatsing de rolhor eenvoudiger bedienbaar maart bij hoge ramen. De greep is aan beide zeiden bedienbaar, zodat de raamrolhor Basic ook buiten geplaatst kan worden. Het gaas beweegt zich vrij in de geleiders, wat de duurzaamheid ten goede komt. De raamrolhor Basic kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden.

Rolhordeur Basic

De flexibele oplossing met de lange levensduur

Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van deze hordeur. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt (praktisch voor kinderen). Mocht er onverhoopt tegen het gaas worden gelopen, dan is openen en sluiten vaak voldoende om het gaas weer in de geleiders te krijgen. Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes opgeborgen in de compacte cassette. En met een cassettemaat van slechts 38 mm valt de rolhordeur Basic nauwelijks op in uw huis.
Geschikt voor montage ‘op’- of ‘in-de-dag’, voor zowel houten, aluminium of kunststof kozijnen. Voor deuropeningen breder dan 1300 mm verwijzen wij naar de dubbele rolhordeuren Basic (max. 2600 mm breed), de Plisséfit (max. 1800 mm breed) of de dubbele Plisséfit (max. 3600 mm breed, koppelbaar tot 5400 mm breedte).
De Basic rolhordeur wordt altijd met een magneetsluiting geleverd. Bij alle rolhordeuren worden standaard 2 speciale gaasstickers geleverd.

Download

Opties

  • Kantelsluiting (zonder meerprijs)
  • Ral kleuren (meerprijs)
  • Kastafdichting ( meerprijs)

Voordelen van de Rolhordeur Basic:

  • Gebruiksvriendelijk en duurzaam
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Zonder hulpprofielen zowel op- als in-de-dag te plaatsen

Inspiratie Raamrolhor/Rolhordeur BASIC

Advies op maat

Ontdek welke producten bij jouw situatie passen

De adviseurs van Byenhof staan jou graag te woord op een moment dat jouw het beste uitkomt.

Meer weten? Wij bellen jou graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 3000m2 productie
  • 100.000 m profielen op voorraad
  • 30 jaar branche ervaring