De inventieve rolhor met exclusieve uitstraling

De Rondo rolhor kenmerkt zich door zijn fraaie design dat met zijn ronde lijnen perfect aansluit bij elk interieur. De Rondo rolhor bewijst dat functionaliteit en design mooi samengaan.

Het systeem is tot in het kleinste detail afgewerkt en kent een ‘blinde’ en gebruiksvriendelijke kliksluiting. De rolhor valt bij sluiten vanzelf in het slot. Wanneer het klikslot vervolgens wordt ingedrukt, komt de bedieningslijst weer los en zal het horgaas netjes oprollen in de ronde cassette. Een reguliere magneetsluiting is eveneens mogelijk. De Rondo rolhor kan van links naar rechts, van rechts naar links of van boven naar beneden bediend worden.

De Rondo rolhor is zeer geschikt voor naar binnen- of buitendraaiende vensters, draaikiep ramen, schuif-ramen of kleinere dakramen. De plaatsing kan in de raamopening zelf met een kliksluiting, of op het kozijn, met een klik- of magneetsluiting plaatsvinden.

 

Opties

  • magneetsluiting ( zonder meerprijs)
  • RAL kleuren (meerprijs)
  • Kastafdichting (meerprijs)

Rolhordeur RONDO

De stijlvolle rolhordeur die past in elk interieur

De Rondo rolhordeur is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk interieur en geven het geheel een exclusieve uit-straling. Het systeem is tot het kleinste detail uitgewerkt.

Het horgaas rolt zich bovendien netjes op in de ronde cassette en geeft dankzij de kenmerkende vorm minder resonantie tijdens het rollen. De Rondo rolhordeur is alleen leverbaar met een magneet sluiting en is hierdoor enkel ‘op-de-dag’ te monteren.

Een Rondo rolhordeur is geschikt voor naar binnen- of buitendraaiende deuren en schuifpuien met een maximale breedte van 130 cm. Geschikt voor montage ‘op-de-dag’ voor zowel houten, aluminium of kunststof kozijnen. Voor deuropeningen breder dan 130 cm, of voor ‘in-de-dag’ montage, verwijzen wij naar de dubbele Basic rolhordeuren (max. 260 cm breed) of de dubbele Plissé hordeur (max. 260 cm breed).

Download

Advies op maat

Ontdek welke producten bij jouw situatie passen

De adviseurs van Byenhof staan jou graag te woord op een moment dat jouw het beste uitkomt.

Meer weten? Wij bellen jou graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 3000m2 productie
  • 100.000 m profielen op voorraad
  • 30 jaar branche ervaring