Een markies geeft uw huis een exclusieve uitstraling! De fraaie ronde vormen passen vanzelfsprekend uitstekend bij traditionele gebouwen, maar gaan ook verrassend goed samen met modernere bouwstijlen.

De markiezen van Byenhof zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Hierdoor kan de markies in bijna alle situaties worden toegepast, zelfs bij deuren waar men onder door kan lopen zonder dat deze zijn nostalgische uitstraling verliest.

Hout en aluminium

De kap is verkrijgbaar in hout of aluminium; de aluminium kap heeft dezelfde “houten” uitstraling maar is een stuk onderhouds- vriendelijker en minder gevoelig voor weersinvloeden. De aluminium kap zal zijn “rijke”uitstraling dan ook gedurende vele jaren behouden.

Kap en zijschotten zijn leverbaar in alle eigentijdse RAL kleuren. De houten markies kan ook in elke RAL kleur geleverd worden. Byenhof AK Techniek produceert zijn markiezen zelf en behandeld de houten markies eerst met een grondlak voor, daarna wordt deze twee keer met een dekkende lak behandeld, mede hierdoor zal ook de houten markies gedurende vele jaren zijn uitstraling behouden.

Doeken

Een bijna onbeperkte keus uit effen kleuren en streepmotieven. Het weefsel is van duurzame zware kwaliteit (300 gram per m²), vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden. De uiterst sterke gecoate polyestergarens hebben een zeer lange levensduur en werken bovendien brandvertragend.

Inspiratie Markies

Advies op maat

Ontdek welke producten bij jouw situatie passen

De adviseurs van Byenhof staan jou graag te woord op een moment dat jouw het beste uitkomt.

Meer weten? Wij bellen jou graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 3000m2 productie
  • 100.000 m profielen op voorraad
  • 30 jaar branche ervaring