Zonwering aan huis

De pergola zonwering van Byenhof onderscheidt zich van andere typen zonwering, door het zogenoemde vouwdoek. Dit type zonwering is uitermate geschikt voor sfeervolle zonwering voor uw terras of zit. Door middel van het handige opbouwsysteem, bent u te allen tijde beschermt tegen zon of regen. En dat onder een sfeervolle bescherming.

Typen pergola zonwering

Binnen de Byenhof pergola zonwering onderscheiden we vier typen:

Type 1: semi-vrijstaand

Dit is een model, waarbij de montage van één zijde van de zonwering aan een muur wordt bevestigd en de andere zijde aan een portaal dat bestaat uit minimaal twee staanders en een ligger tot 5 meter breed. Indien men breder dan 5 meter wenst, zullen er gezien de stabiliteit, meer staanders geplaatst moeten worden. De uitval gaat normaliter tot 5,9 meter. Grotere afmetingen van de zonwering zijn in overleg mogelijk.

Type 2: vrijstaand

Dit is een geheel vrijstaande zonwering/terrasoverkapping. Dit model is optisch te vergelijken met een partytent, echter veel steviger en duurzamer.

Type 3: terrasoverkapping

Dit is een zonwering/terrasoverkapping model, dat te monteren is onder een bestaande houten pergola of andere constructie, zoals een aluminium terrasoverkapping, houten terrasoverkapping of lichtstraten en lichtkoepels. Dit dient echter wel een stevige constructie te zijn, om het gewicht van de pergola zonwering te kunnen dragen.

Type 4: vast

Dit is een model, waarbij de montage aan twee tegenover geplaatste muren plaats vindt.

Inspiratie Pergola zonwering

Advies op maat

Ontdek welke producten bij jouw situatie passen

De adviseurs van Byenhof staan jou graag te woord op een moment dat jouw het beste uitkomt.

Meer weten? Wij bellen jou graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 3000m2 productie
  • 100.000 m profielen op voorraad
  • 30 jaar branche ervaring