De naam zegt het al, het past altijd

De Plisséfit is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is eenvoudig in- of op het kozijn te plaatsen. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onblemmerende doorgang. Speciaal voor openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséfit leverbaar.

De Plisséfit wordt helemaal op maat geleverd. In de hoogte zit maximaal 20 mm speling (even getallen). De breedte, montagezijde (links, rechts) en montagewijze (in of op de dag) worden volgens opgave geleverd. Dit houdt in dat u na ontvangst van uw Plisséfit direct kunt monteren zonder eerst de geleiders op maat te moeten zagen.

De maximale breedte maten zijn 1100, 1450 en 1800 mm. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren.

Dubbele Plisséfit met magneetsluiting

Speciaal voor de openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséfit leverbaar. Deze dubbele plisséhordeur kan grote openingen afsluiten voor insecten. Aan beide zijden van de opening wordt een plisséhordeur geplaatst. De beide hordeuren sluiten in het midden tegen elkaar door middel van een magneetsluiting. Deze sluiting is verwerkt op de plaats waar normaal gesproken de borstel zit en valt dus helemaal niet op. Zowel de onder- als bovengeleider lopen door en vormen één geheel met het kozijn. De dubbele plisséfit kan zowel in- als op het kozijn geplaatst worden zonder hulpprofielen.

Voor draaideuren is een enkele Plisséfit leverbaar. Een goedkopere oplossing voor de dubbele Plisséfit is de dubbele Rolhordeur Basic.

De Plisséfit wordt standaard geleverd per 20 mm (even getallen) oplopend in de hoogte. De breedte wordt op maat gemaakt evenals de montagezijde (links en rechts) en montagewijze (in- en op het kozijn). U kunt dus direct na ontvangst van uw dubbele Plisséfit beginnen met monteren zonder dat u de geleiders af moet zagen etc.

De maximale breedte maten zijn 2200, 2900 en 3600 mm. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren.

Downloads

Voordelen van de Plisséfit

  • Strakke vormgeving
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Zonder hulpprofielen zowel op- als in-de-dag te plaatsen

Opties

  • Alternatieve RAL kleur (meerprijs)
  • Grijs horgaas ipv zwart horgaas (meerprijs)
  • Hoekprofiel 20x50mm (meerprijs)

Inspiratie Plisséfit

Advies op maat

Ontdek welke producten bij jouw situatie passen

De adviseurs van Byenhof staan jou graag te woord op een moment dat jouw het beste uitkomt.

Meer weten? Wij bellen jou graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 3000m2 productie
  • 100.000 m profielen op voorraad
  • 30 jaar branche ervaring