Een zipscreen, is een uniek systeem waarbij het screen doek over de gehele hoogte geritst wordt in de geleiders aan de zijkant. Hierdoor blijft het doek onder alle omstandigheden perfect zitten. Het rits/zip principe maakt de zipscreen zeer windvast. Hierdoor is de zipscreen uitermate geschikt voor locaties waar wind vaak parte speelt. Denk hierbij aan grote hoogtes, balustrades, balkons etc.

Doordat het screendoek volledig is opgesloten in de geleiders, zorgt de zipscreen ervoor dat uw raam volledig insectenwerend wordt afgesloten. Hierbij houdt u het comfort van zonwering, zoals u dat van een normale screen gewend bent.Technische details

De zelfdragende kast van de zipscreen, de screen geleiders en screen onderlijst zijn vervaardigd van geextrudeerd aluminium en leverbaar in diverse standaard screen kleuren. Het screen doek wat gebruikt wordt is gepolivinyliseerd glasvezeldoek serge 525 gr/m2 bestaande uit ongeveer 58 % PVC en 42 % glasvezel. De zijkanten van het screendoek worden gelast. Bij de collectie screens kunt u kiezen uit een ronde screen bak of een afgeschuinde screen bak. Klapperende screendoeken behoren met het rits principe tot het verleden. De onderlat is extra verzwaard en zorgt voor een super strak doek onder alle omstandigheden.

zipscreen2

Met een zipscreen haalt u absoluut het summum van een degelijk product in huis. Zonwerend zoals u gewend bent van een normale screen, windvast en insectenwerend gewaarborgd door het rits principe.

Inspiratie Zipscreens

Advies op maat

Ontdek welke producten bij jouw situatie passen

De adviseurs van Byenhof staan jou graag te woord op een moment dat jouw het beste uitkomt.

Meer weten? Wij bellen jou graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 3000m2 productie
  • 100.000 m profielen op voorraad
  • 30 jaar branche ervaring