Byenhof heeft vier verschillende soorten zonneschermen in de collectie: Knikarm zonneschermen, Uitval zonneschermen, Valarm zonneschermen en Doek zonneschermen.

Knikarm zonnescherm

Knikarm zonneschermen zijn speciaal ontworpen voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras. Er zijn twee systemen verkrijgbaar: het populaire 2-buis systeem en het luxer 3-buis systeem.

Het 2-buis systeem heeft een maximale breedte van 5,5 m bij 2,5 m uitval, bij 5 m is de maximale uitval zelfs 3 m. Het 3-buis systeem dankt zijn naam aan een extra buis, de draagbuis, waarop de armen worden bevestigd en die het tevens mogelijk maakt om meerdere zonneschermen te koppelen. Afmetingen tot zelfs 20 m breed met een uitval van 3,5 m zijn mogelijk! Zowel de 2- als de 3-buis schermen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen, van een eenvoudige (open) uitvoering tot een volledig gesloten cassettesysteem.

Uitval zonnescherm

Uitvalschermen zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Ze zijn vrijwel overal gemakkelijk te monteren en met name zeer geschikt wanneer er geen bewegingsvrijheid onder het scherm nodig is. Voor uitvalschermen zijn verschillende typen armen beschikbaar, zoals windvaste en stormvaste armen. Een zonnescherm dat met stormvaste armen is uitgerust zal ook aan de kust of op grotere hoogten een uitstekende bescherming tegen de zon bieden. De uitvalschermen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt kiezen uit diverse modellen, waaronder ook schermen met een mooie ronde vormgeving.

Valarm zonnescherm

Voor lange smalle ramen is een speciaal type scherm ontworpen: het valarmscherm. Bij dit type scherm zakt het doek eerst recht naar beneden, waarna het onderste deel van de zonwering een uitvalscherm wordt. Dit systeem biedt voor lange ramen niet alleen een fraaie maar ook de meest doeltreffende bescherming tegen de zon.

Doek zonnescherm

Een bijna onbeperkte keus uit effen kleuren en streepmotieven. Het weefsel is van duurzame zware kwaliteit (300 gram per m²), vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden. De uiterst sterke gecoate polyestergarens hebben een zeer lange levensduur en werken bovendien brandvertragend.

Inspiratie Zonneschermen

Advies op maat

Ontdek welke producten bij jouw situatie passen

De adviseurs van Byenhof staan jou graag te woord op een moment dat jouw het beste uitkomt.

Meer weten? Wij bellen jou graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 3000m2 productie
  • 100.000 m profielen op voorraad
  • 30 jaar branche ervaring