De brandwerende rolgordijnen van Byenhof bieden een efficiënte oplossing op locaties waar beperkingen in de bovenruimtes zijn, zoals parkeergarages, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en winkelcentra.

De brandwerendheid van de rolgordijnen bedraagt maximaal 120 minuten. Bovendien voldoet elk rolgordijn van Byenhof aan het bouwbesluit en zijn ze getest op brandwerendheid door TNO volgens de Europese NEN-EN 1634-1 en NEN 6069. Onze brandwerende rolgordijnen worden voorzien van de benodigde rapporten.

Doek

Het doek van de brandwerende roldeuren is van onbrandbaar materiaal op glasvezel basis, met daarin verwerkte baleinen. Hierdoor blijft het rolgordijn bij overdruk altijd in de geleiding zitten.

Werkwijze

Byenhof verzorgt het gehele traject, van advies op maat, naar ontwikkeling, tot plaatsing van de eindproducten. Meer weten over onze werkwijze?

Bediening

  • Voor de brandwerende rolgordijnen van Byenhof zijn allerlei bedieningsvormen mogelijk, zoals een sleutelschakelaar, rook- en temperatuurmelders en aansluitunits voor eventuele aanwezige brandmeldinstallaties.

Elektrische aandrijving

  • Onze brandwerende rolgordijnen worden uitgevoerd met speciale 230 volt buismotoren, die bij een mogelijke brand automatisch sluiten. Optioneel is het ook mogelijk om een noodaccu aan te sluiten, waardoor u bij stroomuitval de rolgordijnen kunt blijven bedienen.

Kleur

  • Er zijn verschillende uitvoeringen van de brandwerende rolgordijnen mogelijk, waaronder een uitvoering in RVS en in verschillende Ral kleuren.

Inspiratie Brandwerende Rolgordijnen

Advies op maat

Ontdek welke producten bij jouw situatie passen

De adviseurs van Byenhof staan jou graag te woord op een moment dat jouw het beste uitkomt.

Meer weten? Wij bellen je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 3000m2 productie
  • 100.000 m profielen op voorraad
  • 30 jaar branche-ervaring