Deuren voor de industrie

Onze schuifdeuren zijn horizontaal schuivende deuren opgebouwd uit isolerende panelen. De deuren worden vooral veel toegepast in de industriële en agrarische sector, waar ze dienst doen als toegangsdeur voor fabrieken, werkplaatsen, garages, opslagplaatsen en stallen.

Het grote voordeel van de schuifdeuren boven andere systemen is dat schuifdeuren een beperkte bovenruimte nodig hebben. Bovendien kan de volledige dagmaatbreedte worden benut.

Paneelopbouw

Onze schuifdeuren worden opgebouwd uit stalen geïsoleerde panelen of enkelwandige profielen die rondom zijn opgesloten in een stalen U-frame. De schuifdeur is standaard bovenrollend, uitgevoerd met dubbelgelagerde looprollen. De afdichting rondom bestaat uit een tochtborstelprofiel of labyrint afdichtingen.

De paneelopbouw kan naar keuze uitgevoerd worden met geïsoleerde secties en/of aluminium zicht secties. Tevens kunnen er in de panelen kunststof ABS-vensters gemonteerd worden en kan de schuifdeur worden uitgevoerd met ingebouwde loopdeur.

Materiaal en afmetingen

Al het bevestigingsmateriaal, hoekverbindingen, ophangbeugels, looprollen en rails zijn vervaardigd uit verzinkt staal. De schuifdeur is ondergeleidend d.m.v. kikkerplaten. Deze wordt standaard afgesloten met een schuifgrendel. De mogelijke afmetingen van onze schuifdeuren zijn groot. Bij een schuifdeur met een dubbele rails (of meer) is de schuifdeurbreedte onbeperkt.

Werkwijze

Byenhof verzorgt het gehele traject, van advies op maat, naar ontwikkeling, tot plaatsing van de eindproducten. Meer weten over onze werkwijze?

 

 

 

Uitvoeringen

  • Enkele rails bestaande uit één vleugel.
  • Enkele rails bestaande uit twee vleugels, waarbij beide vleugels naar rechts en links schuiven.
  • Dubbele rails (of meer), waarbij de beide vleugels voor elkaar langs kunnen schuiven.

Laat u inspireren door onze schuifdeuren

Een offerte of informatie aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over onze producten? Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Liever direct advies van onze specialist Dennis?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 3000m2 productie
  • 100.000 m profielen op voorraad
  • 30 jaar branche-ervaring