Byenhof is een flexibel bedrijf dat inspeelt op nieuwe technieken en nieuwe eisen van de overheid (o.a. brandwering, arbowetgeving). Mede door het luisteren naar en het meedenken met onze klant zijn wij groot op ons gebied.

Wij zijn gespecialiseerd in het afsluiten van openingen, sluizen, doorgangen en gevels (brandwerend, inbraakwerend of isolerend). Dit kunnen wij doen middels deuren of kleppen.

Ontwikkeling, Productie & Montage

Het produceren en monteren verloopt vanaf een “schets” tot en met het samenstellen en monteren van dit product. De ontwikkeling van innovatieve producten is enerzijds het resultaat van intensieve gesprekken met onze klanten en anderzijds te danken aan de inventiviteit van onze medewerkers in de ontwikkeling, productie en montage afdelingen. Het programma van Byenhof heeft voor elke toepassing het passende product. Het hoge niveau wordt gegarandeerd door een gekwalificeerd team van medewerkers.

Veilig & Betrouwbaar

Alle Byenhof AK-producten worden met moderne productietechnieken vervaardigd, o.a. 2 st conventionele draaibanken, 2 st freesbanken, 4 st kolomboormachines, werkplaatspers 100 ton, mobilepers 100 ton, stans 60 ton, 8 st zaagmachines, puntlasapparaat, 4 st lastoestellen (RVS, Staal, Aluminium), plasmasnijden, werkplaatskraan 2 x 2,5 ton en een groot aantal handgereedschappen.

Op alle productiefases wordt competent en zorgvuldig toegezien. Het resultaat is een zeer hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid. Deze efficiëntie garandeert een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van al onze producten.

Een offerte of informatie aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over onze producten? Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Liever direct advies van onze specialist Dennis?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 3000m2 productie
  • 100.000 m profielen op voorraad
  • 30 jaar branche-ervaring